Piešinių konkursas Europos kalbų dienai paminėti

Piešinių konkursasLietuvos vaikų ir jaunimo centras kartu su Valstybės institucijų kalbų centru rengia piešinių konkursą Europos kalbų dienai paminėti.

Ikimokyklinio, bendrojo, neformaliojo ugdymo įstaigų vaikai ir jaunimas kviečiami savo piešiniuose išreikšti tai, kaip jie suvokia ir vertina skirtingas Europos kalbas ir kultūras.
Renginį globoja LR Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė.

  • 50 geriausių darbų, nepriklausomai nuo jų autorių amžiaus grupės, rugsėjo 26 – spalio 9 d. bus eksponuojami LR Seimo Europos informacijos biure, o jų autoriai bus apdovanoti laureato arba I, II ar III vietos diplomais;
  • 3 geriausių kiekvienos amžiaus grupės darbų autorių (viso 12 vaikų ir jaunuolių), užėmusių pirmą, antrą ir trečią vietas kiekvienoje amžiaus grupėje, bei jų pedagogai bus apdovanoti LR Seimo pirmininko vardinėmis padėkomis. Dalyviai taip pat bus apdovanoti Konkurso organizatorių bei Seimo pirmininkės įsteigtais prizais ar atminimo dovanomis.

Europos kalbų diena minima rugsėjo 26 dieną, kasmet nuo 2001 metų, Europos Tarybos iniciatyva. Ji organizuojama siekiant šviesti visuomenę Europos daugiakalbystės klausimais, puoselėti kultūrų ir kalbų įvairovę ir skatinti visus mokytis kalbų mokyklose, universitetuose ir vėliau, juos baigus.
Daugiau informacijos apie konkursą bei konkurso nuostatus rasite ČIA

 

Kontaktai pasiteiravimui:

Jolanta Markevičienė,

tel. (8 5) 272 5319, 8 687 69703, el. p. jolanta@lvjc.lt, http://www.lvjc.lt

 

  1. Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.